Aanbod

Waar kan ik je bij helpen?

Ondersteuning op maat

Heb jij zelf je website gemaakt en heb je soms gewoon even behoefte aan ondersteuning, iemand die over je schouder mee kijkt en je concrete tips en adviezen geeft? 

Heel begrijpelijk. Veel ondernemers maken tegenwoordig zelf hun website. Jij misschien ook wel? En hoewel dat prima te doen is, loop je waarschijnlijk toch soms tegen wat dingetjes aan. Een plugin die niet doet wat 'ie zou moeten doen, teksten of afbeeldingen die je net niet mooi uitgelijnd krijgt.

bg

Het kan op zulke momenten heel fijn zijn als je de hulp van een professional kunt inroepen. Zomaar even die tip zodat jij weer door kunt, in plaats van wéér een avond te spenderen op Google en Youtube op zoek naar het antwoord.

Veel van mijn klanten bleken deze behoefte ook te hebben. Daar heb ik een oplossing voor bedacht. Website hulp op afroep: de strippenkaart. Je koopt 5 uur ondersteuning die je per kwartier kunt besteden. Dat kan een kleine taak voor mij zijn, iets waar je niet uit komt. Of een Skypegesprek zodat ik jou kan leren hoe je het zelf doet, of om even strategisch te sparren over de opzet van je website.

Is dit precies waar jij op zat te wachten? The wait is over then. Vraag het PDF infoblad aan en boek jouw strippenkaart. Dan spreken wij elkaar snel 🙂

14141521_688344811316741_2284337912316061141_n

Annemiek Smits

"Ik heb de sessie als heel prettig, open en waardevol ervaren. Je geeft op een hele fijne manier feedback. Je geeft feedback vanuit jezelf, je spreekt van 'Ik verwacht dat...., Ik denk dat..., Ik zou...'  Het is opbouwende kritiek. Mooi, je laat de gesprekspartner heel erg in zijn (mijn geval haar) waarde. En toch bespreek je wel de zaken. Je geeft me in ieder geval het gevoel dat je wel alles zegt. En dat als Je vindt dat er echt nog van alles mag/moet gebeuren je dat ook zou zeggen...

Je geeft echt waardevolle tips waarbij je weer aan het denken wordt gezet hoe het anders en vaak beter kan gedaan worden. Ik wil je in ieder geval heel erg bedanken voor het delen van je kennis en je uitgebreide review!"

magnoliasites.nl/magnoliastudio | websites voor coaches & online ondernemers

Zelf mijn website maken?

Ben je toe aan een strategische en professionele website met alle marketing toeters en bellen? Maar zie je er tegenop om het helemaal zelf te doen en zou je graag advies willen over welke tools je dan gebruikt?

Tegenwoordig maken de meeste ondernemers graag zelf hun website.  En ik vind dat juist een goede ontwikkeling. Zelf de touwtjes van je online bedrijf in handen houden, het is tenslotte jouw bedrijf!

Maar die techniek, dat is vaak een struikelblok. Bijvoorbeeld een thema waarmee je niet alles krijgt zoals jij graag wilt. Ik hoor het zo vaak!

Hoe fijn is het dan als je een Plug & Play website krijgt die jij alleen nog maar hoeft in te vullen? Als de techniek al voor je gedaan is en je de beste eenvoudige tools beschikbaar krijgt. Met online videolessen om je te laten zien hoe je de tools die je krijgt kunt gebruiken.

En het belangrijkste; mét ondersteuning! We gaan samen sparren over de inhoud, je leert je website in te zetten als verkooptool en techniek houdt jou niet meer tegen.

Wil je hier meer over weten? Vraag een gratis gesprek aan via de button hieronder.

26907112_2012337558776449_2623819634876373933_n

Monica Buijsen

www.praktijkbeeldig.nl

"Bianca is echt een vakvrouw! Ze heeft me zo ontzettend veel (zoek)werk uit handen genomen. Ik wilde een professionele website, maar heb zelf veel te weinig verstand van hoe dit aan te pakken. Al snel kwam ik toen bij Bianca uit. Ze is heel helder en duidelijk, ze kan goed luisteren en je ideeën omzetten naar een haalbaar iets. Ze geeft tips en adviezen, kwam met dingen waar ik zelf niet bij stilstond. Kortom: ze heeft me van A tot Z begeleid. Zelfs nu kan ik nog op haar terugvallen indien nodig, heel erg fijn!"

Je website op maat laten maken?

Weet jij precies wat je wilt; je website láten maken en volledig 1-op-1 samenwerken om het beste resultaat te bereiken? Geen videolessen volgen, maar je wensen doorgeven en alles door mij laten verwerken?

Dan kies je voor een maatwerk project. We beginnen met een intakegesprek waarin jij je wensen kenbaar maakt en ik je meer vertel over de werkwijze, voorwaarden en de tools waarmee ik werk.

Daarna plannen we een 1-op-1 dag waarin we samen met de inhoud van je website aan de slag gaan. Pas als je plan helemaal kristalhelder is, gaan we de inhoud in je website verwerken. Ik bouw je website vanaf scratch op en jij geeft feedback. Zo werken we samen naar jouw einddoel.

magnoliasites.nl/magnoliastudio | websites voor coaches & online ondernemers

(Maatwerk projecten vanaf € 1.950 ex btw)

Contact

Magnolia Studio
bianca@www.magnoliasites.nl

Agenda

Inspiratie