BRANDING & WEBDESIGN

voor coaches en online trainers

Ik help (doelgroep) met (behoefte). Mijn (product/service) zorgt ervoor dat (noem benefits).

Ben je niet tevreden over je huidige website?

Misschien herken je dit.

Je hebt zelf je WordPress website gemaakt en in het begin was je er ook super trots op, maar nu begin je te merken dat jouw wensen steeds moeilijker te realiseren zijn met je huidige website.

Je krijgt ook nauwelijks klanten via je website. Eigenlijk heb je zoveel plannen en creatieve ideeën, maar het lukt je maar niet die te verwerken in je website.

Je merkt dat je de techniek steeds ingewikkelder wordt en eigenlijk heb je ook helemaal geen zin om dat allemaal uit te zoeken. Jij wilt gewoon met je bedrijf bezig zijn.

Je wilt gewoon lekker ondernemen

Website begeleiding voor starters | magnoliasites.nl/magnoliastudio

Zelf doen, maar niet alleen?

Lees de blogs, volg de stap-voor-stap tutorials, bekijk de website reviews of zie in de rebuild video's hoe makkelijk je zelf een effectieve website maakt. 

Groeitips voor je website marketing | magnoliasites.nl/magnoliastudio

Meer uit je website halen?

Als je zelf je website hebt gemaakt kan het toch zijn dat je soms vastloopt op de techniek, of graag eens met iemand zou willen sparren over je strategie. 

Inspiratie voor je website | magnoliasites.nl/magnoliastudio

Je laten inspireren

Je bent lekker bezig met je bedrijf en je website is in wording. Gewoon af en toe wat tips en inspiratie is precies wat jij zoekt om verder te komen.

Meer klanten via je website?

Een strategische website begint met een duidelijk plan. Via de Website Toolkit die ik heb samengesteld, ga jij stap voor stap dat plan maken. Zo leg jij het fundament voor een website die klanten oplevert. Vul je gegevens hieronder in en ik stuur de Website Toolkit gratis naar je mailbox!

Something went wrong. Please check your entries and try again.
website toolkit mockup2
overmij

Hi, ik ben Bianca

En ik maak al jaren websites voor ondernemers zoals jij. Een website die voor je werkt, die een connectie legt tussen jou en de mensen die jij kunt helpen en die ervoor zorgt dat jouw aanbod precies de juiste klanten aanspreekt. 

Er zijn tegenwoordig zoveel mogelijkheden online, dat veel ondernemers door de bomen het bos niet meer zien. Ontwikkelingen gaan super snel. Daar wil ik je graag bij helpen.

Wil jij een mooie én functionele website voor jouw bedrijf? Neus dan rustig verder op mijn site. Je vindt er info over de tools waar ik mee werk en tips om die tools zelf te gebruiken. Ik bied je regelmatig inspiratie om er een prachtige website van te maken die bij je past en nog belangrijker die bij jouw klant past. 

Mijn persoonlijke verhaal, mijn missie en mijn visie op websites en online ondernemen lees je hier.

Hoe strategisch is jouw website?

Doe de test en ontdek hoe strategisch jouw website is ingericht. Ben je op de goede weg, kan het beter of is jouw website super strategisch? Nadat je de test hebt gedaan zie je meteen de uitslag. Ook krijg je direct tips om je website te verbeteren. 

Recente artikelen

mijnverhaal - bianca molenaar - magnoliastudio

Waarom en hoe ik webdesigner ben geworden

Het verhaal achter mijn business, mijn gezin en mijn jarenlange fascinatie voor het internet. De bewuste keuze om te ondernemen zoals ik dat wil. Online ondernemen, ik houd er zó van! Volg me in mijn online avontuur ♥
Lees verder
De geheime kracht van je 404-pagina - magnoliasites.nl/magnoliastudio

De geheime kracht van je 404 pagina

Wist je dat een 404-foutpagina ook kan zorgen voor meer conversie? Deze bescheiden pagina in je website kan echt een groot verschil maken, als je op de juiste manier optimaliseert. In dit bericht deel ik 7 tips om je 404-pagina te verbeteren en je conversies te verhogen.
Lees verder
BLOG Website strategie en automatisering | magnoliasites.nl/magnoliastudio

Website strategie en automatisering, wat hebben die twee gemeen?

Als je het hebt over een strategische website dan gaat het al snel over opt-ins en calls to action. En die zijn zeker ontzettend belangrijk. Maar toch slaan we er gauw eentje over die ook veel voor je kan betekenen. Automatisering.
Lees verder
ilsedeboer

Ilse de Boer

www.bewustwoording.nl

"Wat ben ik superblij dat ik voor jouw Website Starter Kit heb gekozen! En vooral voor jou. Wow, wat heb je ongelofelijk je best gedaan en wat heb je een prachtige site gemaakt. Het was zó fijn om met jou samen te werken en ik ben zo ongelofelijk trots op mijn nieuwe site met alle marketing 2.0 toeters en bellen. De site is nog veel, veel mooier en beter dan ik ooit had durven dromen."

Contactgegevens

Magnolia Studio
De Jasmijn 18
4631 AZ Hoogerheide
+31 06 380 284 58