Over mij

Over mij | Wie is Magnolia Studio?

Bianca Molenaar | magnoliasites.nl/magnoliastudio | strategische websites voor online coaches

Hi, ik ben Bianca Molenaar

Met veel plezier maak ik al jaren de ene na de andere website. Ik heb daarmee behoorlijk wat ervaring opgedaan en ook mijn eigen stijl & visie ontwikkeld. En ik heb geleerd dat een website echt geen op zichzelf staand iets is. Je hebt altijd meer nodig. Social media, email marketing, webinars. Elk bedrijf en elke situatie is anders, maar het uiteindelijke doel is eigenlijk altijd 'verkopen'. En daar help ik je graag bij.

De afgelopen jaren heb ik mezelf verder ontwikkeld tot professioneel webdesigner. Ik werk volgens wereldwijde Best Practices en mag mezelf WPE Certified Digital Business Consultant noemen (dat doe ik niet, want dat vind ik veel te stijf). Ik ben lid van een internationaal netwerk van sublieme webdesigners en laat me daardoor graag inspireren 🙂 zodat ik jou zo goed mogelijk van dienst kan zijn.

Websites kunnen een super krachtige manier zijn om je inkomen te verdienen. En het draait al lang niet meer alleen om mooi en grafisch. Maar wij vrouwen vinden dat wél belangrijk dus ook dat mag er zijn.

"Zoveel ondernemers zien hun website als een must voor hun bedrijf, maar gaan vervolgens zelf een beetje stoeien met tutorials om er één te maken. En ik vind dat echt zonde, want daarmee laat je als ondernemer echt iets liggen. Namelijk professionaliteit.

Als je wilt dat jouw klanten je serieus nemen, neem dan ook je bedrijf serieus en zorg ervoor dat je een goede online uitstraling hebt. Je gaat toch ook niet in je bij elkaar geraapte kloffie naar een klantgesprek toe? Waarom doe je dat dan wel met je website? "

Mijn missie

Elke ondernemer een prachtige & effectieve website. Dat is kort samengevat mijn missie voor Magnolia Studio. Een website maken hoeft niet moeilijk te zijn en levert je online business zoveel op! Ik vind dat elke ondernemer een goede website verdient, zonder ingewikkeld gedoe, gewoon lekker aan de slag. Keep it simple ♥

Mijn verhaal

Naast ondernemer ben ik ook moeder. Mijn jongens zijn 6 en 7 jaar en mijn dochter is bijna 5, Een heerlijk stel waar ik graag tijd mee doorbreng.

Ik houd ervan om mezelf uit te dagen en constant verder te ontwikkelen. En ik ben een buitenmens. Voor mij is het echt Yin Yang. Zonder balans ben ik niet creatief. Daarom ga ik ook graag sporten en lekker met ons gezin naar het bos of naar het strand. Samen met mijn man heb ik jaren door Afrika gereisd. We hebben heel zuidelijk Afrika gezien, gewoon met z'n tweetjes, een huurauto en een popup tentje. Ik ben dol op avontuur!

Enkele jaren geleden gingen wij door een nare tijd. We raakten beide werkeloos tijdens de economische crisis en hadden een gezin met 3 jonge kinderen te onderhouden.

In diezelfde roerige tijd werd ook mijn vader ernstig ziek. Hij overleed in 2015. Mijn allerliefste papa, mijn held, mijn voorbeeld. Ik had zoveel van hem geleerd, maar het belangrijkste wat ik besefte op dat moment was dat het leven te kort is om 'maar voort te kabbelen'.

biancamolenaar-aboutme

Daarom besloot ik, ondanks ons drukke gezin en de moeilijke omstandigheden waarin we verkeerden, mijn bedrijf Magnolia Studio op te richten. Ik had op dat moment al meer dan 10 jaar ervaring in webdesign/html. Maar dat vond ik niet genoeg.

Ik las alles wat er te lezen was over online ondernemen, verdiepte me in Pinterest en social media, leerde alles over email marketing, bloggen en Canva. Ik volgde diverse cursussen en opleidingen om mezelf verder te professionaliseren. Ondertussen bouwde ik de ene na de andere website en online leeromgeving.

Eind 2016 heb ik al deze kennis en ervaring verzameld en de Website Starter Kit ontwikkeld. Met deze kit help ik startende ondernemers online te gaan met hun eerste website. Om je op weg te helpen kun je je laten inspireren door de blogs of de gratis video training. Ik help je graag bij jouw online avontuur!

Mijn kinderen zitten inmiddels alle drie op school en mede door mijn bedrijf is ons gezin weer op de rit. Ik geniet van het ondernemen en van de mooie reis die ik samen met ondernemers maak als we een website lanceren. Die website gaat namelijk niet alleen om online zichtbaarheid, die website gaat over een bedrijf en de wens om dat bedrijf succesvol te maken. Er zit áltijd een verhaal achter. Daar ga ik graag mee aan de slag ♥

Een greep uit de opleidingen en cursussen die ik heb gevolgd vind je hieronder. Ik heb alleen de cursussen genoemd waarvan ik vind dat ze echt hebben bijgedragen aan het verbreden van mijn kennis en expertise.

  • MPOP (online programma's maken)
  • WP Elevation (webdesigners business school + technische verdieping)
  • Rockstar Empires (online programma's maken)
  • Amy Porterfield's List Building Lab (e-mailmarketing)
  • Bot = hot training van Mirjam en Sander (messenger bots bouwen)
  • iFunnel (funnel strategie)
  • Funnel Gorgeous (design in funnels)
  • The Inspired Pro (high-end branding & webdesign)

Waar kan ik je mee helpen?

Website Starter Kit

Een website pakket, op maat aangepast naar jouw stijl met begeleiding en videolessen om zelf je inhoud te kunnen vullen. 

Inspiratie

Inspiratie, tips en tutorials. Regelmatig nieuwe artikelen om je te inspireren aan de slag te gaan (en te blijven) met je website. 

Ondersteuning

Heb je behoefte aan 1-op-1 support? Plan een GRATIS kennismaking van 20 minuten om de mogelijkheden te bespreken. 

Meer klanten via je website?

Een strategische website begint met een duidelijk plan. Via de Website Toolkit die ik heb samengesteld, ga jij stap voor stap dat plan maken. Zo leg jij het fundament voor een website die klanten oplevert. Vul je gegevens hieronder in en ik stuur de Website Toolkit gratis naar je mailbox!

Something went wrong. Please check your entries and try again.
website toolkit mockup2
ilsedeboer

Ilse de Boer

www.bewustwoording.nl

"Wat ben ik superblij dat ik voor jouw Website Starter Kit heb gekozen! En vooral voor jou. Wow, wat heb je ongelofelijk je best gedaan en wat heb je een prachtige site gemaakt. Het was zó fijn om met jou samen te werken en ik ben zo ongelofelijk trots op mijn nieuwe site met alle marketing 2.0 toeters en bellen. De site is nog veel, veel mooier en beter dan ik ooit had durven dromen."