Conform de wetgeving ten aanzien van de bescherming van gegevens verzoek ik je mijn Privacy verklaring door te lezen. Dit beleid geldt voor alle diensten van Magnolia Studio.

Smarterqueue, een super handige social media tool

De meeste bekende tools om je social media accounts mee bij te houden zijn Buffer, Hootsuite en MeetEdgar. De tools lijken enigszins op elkaar, maar geen van allen zijn ze zo fijn als Smarterqueue. Combineer de mogelijkheden van alle drie, maar dan voor een veel lager tarief. Ik zeg; nice!

magnoliasites.nl/magnoliastudio | Wat maakt Smarterqueue zo waardevol om je social media posts te beheren?

Als je veel met Social Media werkt om je business te promoten en om zichtbaar te worden online, dan zul je al snel merken dat je het overzicht verliest over je accounts en wat je waar ook alweer moet posten, of nog erger, al gepost hebt. Sommige ondernemers werken daarom met een checklist en vinken elke keer netjes af wat ze hebben gepost en waar.

Maar het hergebruiken van je berichten is daarmee best lastig, want wanneer had je ook alweer die leuke blog gepost? En die posts van anderen die je steeds deelt, die wil je ook weleens hergebruiken. Maar het zoeken naar interessante content die aansluit op wat jij doet kost je ook heel veel tijd.

Smarterqueue is het antwoord op deze stukken. Je maakt als het ware een soort archief aan van social posts voor verschillende platformen en zoekt Smarterqueue toont je tegelijk ook berichten van anderen die aansluiten op jouw onderwerpen. Beide kun je in die archiefbak verzamelen en vervolgens maak je een standaard planning per week. Routine, herkenning voor je lezers en elke week dezelfde soort post. Schrijf jij over coaching op verschillende gebieden? Geef ze elk een eigen dag in de week. Vlog je elke week? Verzamel je berichten en post ze elke week op hetzelfde moment automatisch. Quotes, inspiratie, interessante artikelen, je blogposts, vragen, tips, statistieken zijn de standaard categorieen, maar die kun je ook naar wens aanpassen of aanvullen.

Het programma pakt steeds een bericht uit het potje wat je daarvoor gemaakt hebt en publiceert het op het moment dat jij het wilt. Je kunt dus lekker batchen en wordt hierdoor veel productiever. Kies een vaste dag in de week om je berichtenvoorraad te vullen en doe dat gedurende een x-aantal weken. Voor elk bericht kun je ook aangeven of het hergebruikt mag worden. Dan gaat het weer terug in die voorraad en wordt later nogmaals gepubliceerd. Handig voor dat blogartikel wat zo goed aanslaat en waarmee je steeds weer veel bezoekers naar je website trekt.

Smarterqueue is naar mijn idee echt uniek in zijn soort en ik kan deze tool echt iedereen aanraden!

Wil je Smarterqueue uitproberen? Gebruik dan deze link en ontvang 30 dagen gratis trial (in plaats van 14 dagen via hun website).

De video hieronder is een korte introductie in het gebruik van Smarterqueue.

Tot snel!

Liefs,
Bianca

Vond je dit bericht nuttig of interessant? Deel het met je netwerk via onderstaande buttons, want delen is vermenigvuldigen ♥ Dankjewel!

Bianca Molenaar

Ik help coaches & online ondernemers met het maken van een website die werkt voor je business. Authentiek zijn in wat je doet, maar ook een strategische aanpak om jouw bedrijf succesvol te maken. Het kan. En ik leer je graag hoe ♥
Bianca Molenaar | Website Coach voor Ondernemers | magnoliasites.nl/magnoliastudio

Hi leuk dat je er bent! 

Ik ben Bianca (33), webdesigner voor coaches en online ondernemers. Moeder van 3 heerlijke kids die inmiddels lekker op school zitten, gek op het nieuwe online werken en love all things color. Je maakt me blij met chocolade en als ik niet aan het werk ben, vind je me buiten in de natuur. Hoewel een avondje Netflix ook heel fijn is ;-)

Als je meer wilt leren over Wordpress websites en het opzetten van een online business, kijk dan zeker nog even rond op mijn website. Tot later ♥ 

DOWNLOAD GRATIS DE WEBSITE TOOLKIT

website toolkit mockup2
Please enter your name.
Please enter a valid email address.
Something went wrong. Please check your entries and try again.

Meer klanten via je website?

Een strategische website begint met een duidelijk plan. Via de Website Toolkit die ik heb samengesteld, ga jij stap voor stap dat plan maken. Zo leg jij het fundament voor een website die klanten oplevert. Vul je gegevens hieronder in en ik stuur de Website Toolkit gratis naar je mailbox!

Something went wrong. Please check your entries and try again.
website toolkit mockup2