Tips & Tools

Tips & Tools | de beste tools voor jouw online business

Hieronder vind je alle tools die ik gebruik en/of aanraad voor je online business. Het zijn stuk voor stuk tools, services of bedrijven waar ik super enthousiast over ben, omdat ik er voor klanten mee gewerkt heb of voor mijn eigen bedrijf.

Als het online ondernemen nieuw voor je is, dan is dit een fijn begin. In mijn blog ga ik ook af en toe in op de tools die ik hier noem. Zoek daar ook gerust naar informatie.

affiliate banners

ActiveCampaign

Email marketing provider. Naar mijn mening de beste prijs/kwaliteit verhouding. Al vanaf € 10 p/m voor een kleine emaillijst. Integreert eenvoudig met heel veel andere online tools en dat levert je veel gemak op. Je kunt er geautomatiseerde email campagnes mee maken en segmenteren op basis van tags. Super systeem!

affiliate banners (1)

Siteground

Al bijna 14 jaar werk ik met websites & hostingproviders en Siteground is de hosting waar ik momenteel het liefste mee samenwerk. De 24/7 service is ontzettend fijn, de kwaliteit van de hosting uitstekend en je wordt in praktisch niets beperkt. Kies voor het Grow Big abonnement, dat is het meest geschikt voor online ondernemers. 

magnoliasites.nl/magnoliastudio | smarterqueue

Smarterqueue

Super handige tool voor het plannen van je social media berichten. Het alternatief voor het dure Meet Edgar. Plan je berichten op basis van categorie. Dat betekent dat je voorraad potjes maakt en elke categorie op een vast moment in de week post. Je kunt ook posts herhalen en nagenoeg elk social media platform is te koppelen. Echt een aanrader! Lees ook mijn blog hierover. 

magnoliasites.nl/magnoliastudio | beaver builder

Beaver Builder

De beste WordPress Page Builder waar ik ooit mee gewerkt heb. Veel functies die je als online ondernemer nodig hebt, zijn al geïntegreerd. Pagina's maken is slechts drag 'n drop. En alles wat je doet zie je, geen eindeloos proberen achter de schermen meer. Maak je website in minuten in plaats van maanden. 

magnoliasites.nl/magnoliastudio | powerpack logo

Beaver Builder Powerpack

Een grote verzameling aan layouts en templates om te gebruiken met Beaver Builder. Laat je niet meer beperken en maak razendsnel je nieuwe website. 

UABB_logo

Ultimate Addons for Beaver Builder

Nog meer templates en layouts voor Beaver Builder. Een extra investering maar de moeite waard. Als je voor het eerst een uitbreiding gaat kiezen, bekijk dan goed de templates die je erbij krijgt. Je vindt ze op de website. Dat geldt voor deze, ultimate, en ook voor Powerpack. 

upviral-1300x900-848x477

UpViral Basic

Laat je websitebezoekers nieuwe bezoekers aanbrengen, door hen te verleiden met een gave winactie of beloning als ze hun vrienden uitnodigen! Of maak een promotiecampagne die je enorme aantallen gekwalificeerde leads oplevert - zelfs zonder te adverteren!

convertplug

ConvertPlug

In een handomdraai mooie en vooral effectieve opt-in formulieren maken. Popups, in-page aan de bovenkant van je pagina. Er is heel veel mogelijk. En je ziet precies wat je maakt met de fijne ingebouwde builder. Koppelt goed met meeste emailproviders. 

hotjar

HotJar

Wil je exact weten wat je bezoekers doen op je website? Laat je pagina dan tracken met een heatmap of recording en zie letterlijk waar je bezoekers lang naar kijken en wanneer ze afhaken. Als je nog niet voldoende conversie uit je website haalt, is dit absoluut een manier om te ontdekken wat er beter kan. 

Meer klanten via je website?

Een strategische website begint met een duidelijk plan. Via de Website Toolkit die ik heb samengesteld, ga jij stap voor stap dat plan maken. Zo leg jij het fundament voor een website die klanten oplevert. Vul je gegevens hieronder in en ik stuur de Website Toolkit gratis naar je mailbox!

Something went wrong. Please check your entries and try again.
website toolkit mockup2

Meld je aan voor de GRATIS Website Toolkit

Leg in 8 makkelijk te volgen stappen het fundament voor een strategische website.
Wat is essentieel, en wat heb je niet nodig. Welke tools gebruik je en hoe houd je het simpel. Gedurende 8 dagen elke dag een nieuwe tip in je mailbox.

Something went wrong. Please check your entries and try again.
website toolkit mockup2

Disclosure: sommige links hierboven zijn affiliate links, waarbij ik op enige wijze een vergoeding krijg voor het doorverwijzen. Tot voor kort vond ik dat niet fair, maar in deze blog lees je waarom mijn visie op affiliate inkomsten is veranderd. Mocht je op mijn advies één van deze tools/services gaan gebruiken, dan ben ik je erg dankbaar voor je support. De diensten/tools die ik hierboven noem heb ik te allen tijde zelf gebruikt of voor één van mijn klanten gebruikt. Ik zal nooit iets delen waarover ik niet enthousiast ben. 

Scroll naar top