Conform de wetgeving ten aanzien van de bescherming van gegevens verzoek ik je mijn Privacy verklaring door te lezen. Dit beleid geldt voor alle diensten van Magnolia Studio.

Website Make-Over Challenge!

Heb jij last van Website Shame? Levert jouw website je nog niet de resultaten op die je eigenlijk wenst? Nemen klanten geen contact met je op via je website? Schrijven mensen zich niet in op je emaillijst? Dan is er werk aan de winkel voor jouw website!

[BLOGPOST] Website Make-Over Challenge

Als je online klanten gaat werven, heb je al snel een goede website nodig. Sterker nog, die website IS jouw online business! Oke, misschien niet alléén die website, maar zeker voor een groot deel wel.

Waarom?

Het is je online visitekaartje, wie ben jij en wat doe je?
Het is je online winkel, alles wat jij aanbiedt is 24/7 te vinden en te koop.
Het is DÉ manier om verbinding te maken met je doelgroep, met je klanten, met je prospects.
Het is de plaats waar bezoekers worden omgeturnd in leads.
Het is jouw kans om de Know, Like & Trust van je bezoekers te winnen.

Jouw website is óók de plek waar de cijfers uit komen. Hoeveel mensen bezoeken jouw website, wat bekijken ze en wat klikken ze weg. Wat vindt jouw publiek leuk? En met een slim marketing plan kun je die bezoekers later weer targeten via mail of ads.

Via jouw website kun je ook heel duidelijk jouw merk stevig neerzetten. Jouw missie, jouw visie, jouw manier van werken en jouw eigenheid, dat wat jou uniek maakt. Hiermee trek je precies de klanten aan waar jij graag mee wilt werken en die jij het beste kunt helpen.
En ook de plek waar je de menselijkheid in jouw online business voelbaar kunt maken. Het is het centrum tussen alle social media posts, je e-mailmarketing, je messenger bots, je fb ads. Alles komt samen via jouw website.

Oke, dit ken je allemaal wel. Dit heb je vast vaker gehoord.

Maar… en laat dit even landen…

WAAROM BEN JE ER DAN NIET SUPERTROTS OP? 

Hoe kan het dat je een online business wilt opbouwen – waarbij je website één van de belangrijkste elementen is – en je hebt er nog niet álles aan gedaan om dat het pronkstuk van je business te maken?

Waarschijnlijk heb je dat wel degelijk geprobeerd, maar misschien ben je gaandeweg vastgelopen.
Op de techniek.
Op de inhoud.
Op de strategie.

En daar kunnen we samen wat aan doen.

Ik ben al bijna 15 jaar bezig met websites, en ik heb al heel veel voorbij zien komen. Heel vaak is het gewoon super zonde, want de ondernemers achter die Website Shame, zijn vaak juist keigoed in hun vak. Maar niet in het maken van een website.

Daarom organiseer ik nu de Website Make-Over Challenge en leer ik jou hoe je met 8 simpele stappen jouw website een MEGA upgrade kunt geven. In 8 dagen tijd!

[MAGNOLIASTUDIO.NL] website make-over challenge

Dus stel je voor dat jouw website binnen een week klaar is om meer bezoekers te ontvangen, omdat je er wél trots op bent!

We beginnen maandag 5 maart en eindigen 12 maart met een GRATIS Online Masterclass ‘Van Website naar Online Business’.

Doe je mee?
Meld je aan via het formulier hieronder.

Tot snel!

Liefs,
Bianca

Vond je dit bericht nuttig of interessant? Deel het met je netwerk via onderstaande buttons, want delen is vermenigvuldigen ♥ Dankjewel!

Bianca Molenaar

Ik help coaches & online ondernemers met het maken van een website die werkt voor je business. Authentiek zijn in wat je doet, maar ook een strategische aanpak om jouw bedrijf succesvol te maken. Het kan. En ik leer je graag hoe ♥
Bianca Molenaar | Website Coach voor Ondernemers | magnoliasites.nl/magnoliastudio

Hi leuk dat je er bent! 

Ik ben Bianca (33), webdesigner voor coaches en online ondernemers. Moeder van 3 heerlijke kids die inmiddels lekker op school zitten, gek op het nieuwe online werken en love all things color. Je maakt me blij met chocolade en als ik niet aan het werk ben, vind je me buiten in de natuur. Hoewel een avondje Netflix ook heel fijn is ;-)

Als je meer wilt leren over Wordpress websites en het opzetten van een online business, kijk dan zeker nog even rond op mijn website. Tot later ♥ 

DOWNLOAD GRATIS DE WEBSITE TOOLKIT

website toolkit mockup2
Please enter your name.
Please enter a valid email address.
Something went wrong. Please check your entries and try again.

Meer klanten via je website?

Een strategische website begint met een duidelijk plan. Via de Website Toolkit die ik heb samengesteld, ga jij stap voor stap dat plan maken. Zo leg jij het fundament voor een website die klanten oplevert. Vul je gegevens hieronder in en ik stuur de Website Toolkit gratis naar je mailbox!

Something went wrong. Please check your entries and try again.
website toolkit mockup2